Laat je (innerlijke) kind los op het Oliehoorn Spellenplein

De calorieën van al die eierballen een beetje compenseren? Dat kan op het Oliehoorn Spellenplein! Speel met je vrienden bijvoorbeeld pool-voetbal, waarbij je op een levensgrote pooltafel zelf de ballen in de pockets moet schoppen. Of houd het toch iets rustiger met een spelletje XL-Mikado, XL-vier-op-een-rij, een potje sjoelen of blikgooien. En wie kan de meeste vallende kippen opvangen?

Spijkerbroek-hangen

Het Spellenplein wordt mogelijk gemaakt door sauzenfabrikant Oliehoorn, het bedrijf dat de beroemde Groninger mayonaise Brander een paar jaar geleden terugbracht op de markt. Oliehoorn is zelf ook op het EierbalFestival aanwezig met een gratis Brander-tap: lekker bij je eierbal!

Bovendien hebben ze nog een speciale uitdaging voor je: spijkerbroek-hangen! Neem het op tegen een tegenstander en test je kracht en uithoudingsvermogen: wie het langst aan de spijkerbroek blijft hangen wint een Oliehoorn-luchtbed en een fles Brander mayonaise.

De meeste spellen op het plein zijn natuurlijk geschikt voor jong en oud, maar speciaal voor de kinderen is er ook nog een trampoline en staat er binnen een knutseltafel.