Bedankt voor jullie komst naar het EierbalFestival!

Dank jullie wel allemaal voor jullie komst naar het EierbalFestival! We wisten dat Groningers van eierballen houden, maar we waren enigszins overdonderd door hoeveel precies. Wat prachtig om te zien en wat een geweldige sfeer leverde dat op!

Het festival had zelfs iets te veel succes, want wie later op de middag binnenkwam merkte dat de keuze in eierballen snel kleiner werd. Hoe kwam dat? Een eierbal is maar een paar dagen houdbaar en kan niet ingevroren worden. Een te grote voorraad hadden de standhouders moeten weggooien, dus hebben we gezamenlijk een inschatting gemaakt van het benodigde aantal eierballen. De honger naar de aaierbaal bleek alleen nog groter dan we dachten. De kaartverkoop aan de deur hebben we daarom in de loop van de middag al stopgezet. Tussentijds hebben de standhouders nog ritten gemaakt om extra ballen te kunnen produceren.

De ervaringen van dit jaar nemen we natuurlijk mee voor de tweede editie van het EierbalFestival, zodat we er een nog mooier feest van kunnen maken. Groningers krijgen maar geen genoeg van eierballen, is ons gebleken! Wil je je feedback met ons delen? Stuur een mail naar info@desmaakvanstad.nl.